4-E SINIFI

4-E SINIFI "Ben Değerliyim" e Twinning Projesi

4/E Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Feyzan DAĞDEMİR ile eTwinning

'' Ben Değerliyim'' projesine başladılar. Bu proje temelde öğrencilerin iletişim becerilerini geliştirmek , kendilerini tanıyarak değerleri ile toplum içerisinde uyumlu , duyarlı bir birey olmalarını hedefleyen bir projedir. Proje kapsamında öğrencilerimiz temel değerler üzerinden yaratıcı düşünme çalışmaları , özeleştiri ve öz düzenleme yapabilme gibi becerileri sergileyeceklerdir. Proje kapsamında yapılacak örnek olay çalışmalarında mantıksal ve felsefi düşünme biçimleri ön planda olacaktır. Bu proje çevreye saygılı ,içerisinde merhamet , sevgi , saygı gibi değerler bulunduran bireyler yetiştirerek toplumu zenginleştirmeyi hedeflemektedir. Farkındalık günlerinde yapılacak çalışmalarla çevreye ve insanlara karşı sorumluluklarını hatırlayacak , empati yapacaklardır. Web2 araçlarını aktif kullanan öğrencilerimiz dijital yetkinleşme yolunda kendilerini geliştirecektir.

Üretecekleri çizgi film, çizgi roman , hikaye kitabı gibi ürünlerle tüketen bir bireyden üreten bir bireye dönüşeceklerdir. Bu proje onlar için bir basamak olup proje sonrasında ise bu yolculukta edindiği deneyimlerle birlikte kendilerinde oluşturdukları düşünme sistemleri ile zirveye ulaşacaklardır

07.02.2024 82

07-02-2024